VELKOMMEN TIL WESTCOAST FAIRFOOD FESTIVAL

Gennem flere år har Forundringens Have i Velling afholdt høstmarked, hvor temaet har kredset om økologien. Mange har allerede fundet vej til haven, og har nydt mulighederne og fællesskabet, men i år prøver vi noget nyt!

Vi lader høstmarkedet vokse og giver det samtidig et nyt navn, der lægger op til yderligere vokseværk
– WESTCOAST FAIRFOOD FESTIVAL

Fra marked til festival, betyder at vi vil tilbyde vores gæster endnu mere. Vi vil tilbyde kunst, levende musik, workshops, performance teater og fortællinger sammen med boderne, som I kender fra tidligere år.

Økologi og bæredygtighed er ikke bare for gamle hippier eller smarte hipsters. Det er blevet en stor del af hverdagen for mange familier og her, i den yderste række på vestkysten, har vihyldet økologien og bæredygtigheden længe.I 2004 blev Forundringens Have omlagt til økologi og det skulle viste sig at være en stor succes med mange fremtidsmuligheder. I dag dyrkes haven 100 % økologisk og biodynamisk og er anlagt således, at alt hvad der vokser i haven kan spises. Det har mange allerede nydt godt af, og vi håber at se endnu flere i Forundringens Have når Westcoast Fairfood Festival ruller af stablen for første gang d. 1. september 2018.

Workshops i madfabrikken:

Snapsesnak, Fra jord til bord (fermentering), Bliv glad for surdej - læs mere på: https://billetto.dk/e/westcoast-fairfood-festival-billetter-302399

Pris:

Voksne: 200,- + evt. tilkøb af workshops i madfabrikken (kr. 100,-)
Børn (7-12 år): 50,-

Billetter kan købes på: https://billetto.dk/e/westcoast-fairfood-festival-billetter-302399 , hvor du også kan læse mere om de forskellige workshops.

 

 

 

 

Livet i haven

Internationale projekter

SUPER PANDEKAGE

EU-food kids projektet har lavet en tegneserie omkring SUPER PANDEKAGEN!

Download den her!

Opskrifter (grunddej og fyld)

Toolbox til Super pandekage!